TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Közösségi oldal

Hevederzárak

Főkategória >Hevederzárak

 Mi a Hevederzár?

A hevederzár kiemelkedő hatékonyságú a bejárati ajtó védelmében, a biztonsági ajtó egyszerűbb és költséghatékonyabb alternatívája. Kétoldali zárást biztosít, reteszei a falba zárva tartják meg az ajtót, a zárónyelvek pedig nagyobb keresztmetszetben és mélyebben zárnak a hagyományos zárnál. Hevederzárral megfelelő védelmet biztosíthat a befeszítés, berúgás vagy az ajtó leemelése ellen.

Amikor hevederzárat vásárol, ismernie kell az ajtólap szélességét és vastagságát.
Az ajtólap szélessége határozza meg a szükséges hevederzár hosszát. A legáltalánosabb méret 850 mm, de kapható 800, 900 és 1000 mm-es változatban is. Az ajtólap vastagságához a hevederzárat működtető fogaskerekes zárbetét hosszát kell figyelembe venni. Ebből a járatos méret 30/55 mm, ez a normál 4-4,5 cm-es ajtóvastagsághoz illik. Természetesen egyedi méret gyártására is van nálunk lehetőség. (Hívja az ügyfélszolgálatunkat: +36-30/597-3721)

Házilag is felszerelhető a hevederzár?
Megfelelő szerszámok és barkácskészség birtokában Ön is felszerelheti a hevederzárat a saját ajtajára. Fontos azonban megjegyezni, hogy fokozott figyelemmel kell kialakítani a zárónyelvek ellendarabjának rögzítését, megfelelő teherbírású kötőelemeket, csavarokat kell alkalmazni a falszerkezethez alkalmazkodva.

Ki lehet cserélni a zárbetétet a hevederzárban?
Igen, de vásárláskor nemcsak a megfelelő méretre kell ügyelnie. A fogaskerék, ami a zárónyelveket továbbítja, hevederzár típusonként eltérő lehet. Ismernie kell tehát a hevederzár pontos típusát.

FIGYELEM!
A termék kiszállítása csak
 GLS futárszolgálat, vagy személyes átvétel a boltban szállítási mód kiválasztásával lehetséges, a méreteik miatt!

Milyen zárbetétet válasszon a hevederzárhoz?
A hevederzár az ajtó fő védelme, ezért ebbe a zárba mindenképpen érdemes a legjobb minőségű, megbízható zárbetétet választania.
Fogaskerekes zárbetétek - kattintson ide!



Webáruház készítés