TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Közösségi oldal
Termék részletek


K5 nikkel 30-30 gombos zárbetét (5db kulcs)

Raktárkészlet: 1 db
K5 nikkel 30-30 gombos zárbetét (5db kulcs)
 • K5 nikkel 30-30 gombos zárbetét (5db kulcs)
 • K5 nikkel 30-30 gombos zárbetét (5db kulcs)
14 365 Ft

A Titan K5 zárbetét alapfokú de elfogadható védelmet biztosít felhasználójának. Ár/érték arányban kifejezetten kedvező értékkel bír, meghibásodása gyakorlatilag példa nélküli. A letapogatás ellen védett csapok előtt fúrásvédelmet helyeztek a zárbetét házában és hengerében egyaránt. Kulcsai esztétikus kivitelűek és masszívak, mivel a felhasznált anyagok is a minőséget képviselik így kifejezetten ajánljuk sok kulccsal történő fokozott igénybevételhez is. 

Ezen, vagyis a gombos változat esetén a belső oldalon egy forgatógombot találunk amellyel egyszerűen és kényelmesen nyitható és zárható az ajtó. Azon méreteknél ahol az oldalak nem egyforma hosszúak kiválaszthatja melyik oldalra kerüljön a gomb.

Egyéb méret, és/vagy GOMB oldalválasztás esetén, hívjon minket a +36-30/597-3721 telefonszámon, vagy írjon email-t a: info [kukac] titan.hu címre.

TITAN  K5 gombos zárbetét (A)30mm-30mm(B) 
(L)-teljes zárbetét hossz: 60mm

A TITAN K5-ös hengerzárbetét

Nikkelezett zártest, 5db kulccsal, a szerkezet két csapsorban 10 db működtető (5 aktív és 5 passzív) rézcsapot tartalmaz. Szlovéniában gyártják. Különleges profilú és pontfuratos kialakítású vízszintes kulcsállással és 50 ezer kulcsvariációs lehetőséggel kiemelkedő biztonságot nyújt. Fúrás elleni védelemmel, fésüléses finomnyitás elleni védelemmel és kulcsütéses elleni védelemmel rendelkezik. A hengerzárbetétet ütközés gátlókat és más biztonsági elemeket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a hozzáférést egy „ütés” billentyű használatával a belső csapok mozgatásához. Félcilinderes változatban is rendelhető. Zárrendszerekhez, pincékhez, padláshoz,társasházi bejárati kapukhoz vagy bejárati ajtó zárjaiba ajánljuk.  Megfelelőség: MABISZ MSZ EN 1303 hengerzárbetét vizsgálati szabvány.

 • Kiszállítás-
  3-5 munkanapon belül!
  Gyártó
  DOM-Titan d.d.
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  DU112968
Webáruház készítés